Prajitura Tiramisu din: branza mascarpone, piscoturi, ou, zahar, cafea, coniac, cacao, ciocolata.

Ingrediente:

  • 250 gr branza mascarpone
  • 250 gr piscoturi
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 cana cafea, racita
  • 1 1/2 linguri de coniac
  • 1-2 linguri de cacao
  • Ciocolata rasa

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecati galbenusurile de ou, zahar si jumatate din cantitatea de coniac. Bateti bine pana se ingroasa. Incorporati mascarpone si amestecati cu lingura de jos in sus.

Prajitura_Tiramisu_03

Intr-un bol amestecati cafeaua cu restul de coniac. Scufundati fiecare piscot in amestecul de cafea si asezati in tava sau pe farfurii. Acoperiti cu o parte din crema. Repetati procesul.

Prajitura_Tiramisu_05

La sfarsit presarati cacao si ciocolata rasa, dati la frigider peste noapte. Serviti rece.

Prajitura_Tiramisu_07

 

Sursa:  restaurantedelux.ro