1

Horoscop/Horoscop saptamanal

  • Berbec  Venus, Mica Benefica, va accesa energiile propriului semn de domiciliu, cel al Taurului, ceea ce reprezinta una dintre cele mai bune influente astrale din ultima perioada, in ceea ce te priveste; si asta deoarece este amplificat potentialul tau de castig. Pe de alta parte, evenimentul de Eclipsa din 20 martie are drept unul dintre efecte posibilitatea dezvoltarii unui al saselea simt in cazul tau. Combinate, cele doua aspecte astrale, te pot propulsa pe un drum cum rar ti-ai imaginat ca ai putea avea, conditia fiind aceea de a da dovada de credinta neconditionata si curaj. Schimba modul de actiune daca nu ai remarcat inca o evolutie.

 

 

  • Taur – De indata ce Venus, fermecatoarea-ti „stapana” a semnului solar va reveni in semnul sau de domiciliu – Taurul – pe 17 martie, toate incep a merge de la sine putere. Nimeni nu-ti poate rezista si se pare ca toata lumea din jurul tau va face tot posibilul pentru a-ti intra in gratii. Dealtfel, acum este momentul pentru a-ti pune la punct planurile de viitor, ai putea, deci, profita de ragazul oferit de aceasta saptamana pentru a-ti stabili clar scopurile. Nu ar trebui sa te intereseze parerile celor din jur, mai ales daca nu ai cerut sa le afli si totusi, ele sunt exprimate. O saptamana in care poti rezolva cu usurinta orice problema care intervine.

 

 

  • Gemeni – O saptamana in care ideile tale, cu cat sunt mai nastrusnice, cu atat sunt mai bine primite de ceilalti. Motiv pentru care iti este recomandat sa ti le exprimi, sa nu astepti ca altii sa atinga plafonul de idei si sa ajunga sa fie inaintea ta cu un pas. De indata ce Eclipsa de Soare care va avea loc in aceasta saptamana isi va face simtita prezenta, se poate spune ca noi oportunitati in ceea ce priveste cariera ta se anunta. De asemenea, acum poti lua acele decizii de care te temeai pana mai ieri – aspectul de sextil format de Mercur impreuna cu Pluto iti influenteaza pozitiv planul mental.

 

 

  • Rac ­- Uranus si Pluto se „intalnesc” pentru ultima oara, formand acel renumit aspect de cuadratura pe 17 martie, deci in aceasta saptamana; pentru ultima oara, teoretic, ai de-a face cu eterna nevoie de a alege intre suflet si minte, intre relatia de dragoste si cariera. Ambitia de a le „impaca” pe amandoua nu-ti va da pace, fiindu-ti motiv de victorie, in final. Din 18 martie incepand, vei putea conta pe ajutorul celor din anturajul tau, dar si pe sprijinul celor sus-pusi. Tot in aceasta zi se pare ca vei fi destul de receptiv la cei din jurul tau, de aici si nevoia de a fi atent la ce idei vei adopta. Nu te grabi sa dai verdicte pana nu soseste ultima zi a saptamanii.

 

 

  • Leu – Desi iti doresti foarte mult sa ii sustii pe cei care-ti sunt superiori, ai surpriza de a remarca faptul ca parerile iti sunt luate cu greu in seama. In schimb, vesti bune se anunta in ceea ce priveste relatia ta de dragoste sau asocierile – venituri suplimentare (de care vei beneficia si tu, bineinteles) isi fac aparitia, de indata ce se apropie data de 20 martie. Alege-ti cu grija cuvintele pe care le spui celor din jur, inca de la inceputul saptamanii. In aceeasi linie de gandire, alege sa nu rostesti cuvintele cu repeziciunea unui uragan. Este posibil sa spui niste lucruri de care ulterior iti va parea rau. Sfarsitul de saptamana iti rezerva surprize placute.

 

 

  • Fecioara – Este posibil sa descoperi o multime de lucruri noi si bune in ceea ce priveste persoana pe care o iubesti. Probabil ca o vei putea privi din cu totul alte unghiuri decat pana acum, asemeni unui caleidoscop. Un nou inceput in materie de relationare este posibil, de indata ce evenimentul de Eclipsa va avea loc, pe 20 martie. Indiferent de domeniul in care aceasta alianta isi are locul, viitorul este promitator. Ceea ce acum analizezi si concluziile la care ajungi se vor dovedi a-ti fi de foarte mare sprijin, cat de curand. Daca ai ocazia sa faci o plimbare in afara orasului, in ultima zi a saptamanii, nu o rata.

 

 

  • Balanta – Asteapta-te la rasturnari de situatie in ceea ce priveste parteneriatele tale, cel putin in prima zi a saptamanii. Cu toate acestea, fel de fel de beneficii par a aparea din senin, din iarba verde, aduse la tine fiind de catre cu care te-ai asociat, la un moment dat. In schimb, in cazul in care iti doresti a schimba locul de munca ori daca astepti vreun raspuns legat de cariera ta, abia dupa 19 martie cresc sansele de a primi vesti legate de acest subiect. In cazul in care intervin probleme de sanatate, verifica diagnosticul primit in mai multe locuri si de la mai multe surse. Fii pe cat de organizat si disciplinat poti fi la locul de munca.

 

  • Scorpion – Totul merge minunat intre tine si persoana iubita – sau, cel putin, asa ar trebui sa fie, de indata ce Venus va accesa energiile semnului sau soar de domiciliu, respectiv Taurul, din 17 martie, fiind posibil a primi vestea venirii unui copil, pe lume, al vostru, adica… In cazul in care inca esti singur este posibil sa primesti in dar, de la Univers, un nou partener/o noua partenera de viata, perechea idealas-ar putea spune. Creativitatea ta este situata la cote foarte inalte, nu pierde timpul si construieste ceva cu propriile tale maini. Imbina utilul cu placutul de indata ce Soarele va accesa energiile semnului zodiacala al Berbecului.

 

 

  • Sagetator – De acum incolo vei culege roadele energiei investite la locul de munca. Totul decurge lin in acest sector al vietii tale, neexistand probleme intre tine si colegii sau subalternii tai. In cazul in care iti doresti sa angajezi oameni noi sau ai nevoie de noi ajutoare, acum este momentul pentru a trece la actiune – Venus va fi prezenta in cea de-a sasea casa a horoscopului tau solar incepand cu 17 martie. In ceea ce priveste familia tasau casa in care locuiesti, tot de acum incolo sunt binevenite schimbarile. Fie ca iti doresti sa reorganizezi rutina zilnica, fie ca doresti sa iti schimbi locuinta, nu pregeta in a actiona.

 

 

 

  • Capricorn – Asteapta-te la schimbari in interiorul familiei tale, de indata ce ultimul aspect de cuadratura intre Pluto si Uranus va avea loc, respectiv in data de 17 martie. Din fericire, insa, in aceeasi zi, Venus va reveni in semnul sau de domiciliu, cel al Taurului, avand ca efect absenta supararilor, in ceea ce te priveste si capacitatea de a descoperi solutiile perfecte, in joaca. Invata sa iti construiesti securitatea interioara de unul singur, daca nu ai facut-o deja, pana acum. In orice caz, coincidenta sau nu, de indata ce fenomenul de eclipsa de Soare va avea loc, pe 20 martie, vei descoperi o noua dimensiune a felului in care percepi institutia familiei.

 

 

  • Varsator – Relatiile de familie decurg mai bine decat oricand, in aceasta perioada, incepand cu 17 martie, mai exact, momentul in care Venus va ajunge in semnul sau de domiciliu si in cea de-a patra casa a horoscopului tau solar. Si, desi ai toate sansele sa-ti golesti pusculita pentru achizitionarea unui obiect de lux, este posibil, totusi, sa primesti un „dar de bani” atunci cand te astepti mai putin, reintregindu-ti economiile. Numai vesti bune, in principiu. Spre sfarsitul saptamanii este posibil sa se inulteasca drumurile scurte pe care le vei parcurge, probabil ca vei pleca intr-o mica vacanta.

 

  • Pesti – Iti este foarte simplu sa te exprimi. Mai simplu ca niciodata. Profita deprezenta lui Mercur in semnul tau solar si de cea a planetei Venus in zona rezervata comunicarii din horoscopul tau solar, pentru a-i informa pe cei din jur despre intentiile si ideile tale. Prin extensie, daca ai ceva important de comunicat sau complicat de dezbatut, nu pierde sansa de a o face, incepand cu 17 martie. De asemenea, schimbarile pe care iti doresti a le face, in ceea ce priveste parteneriatele sau asocierile tale, sunt binevenite in aceasta saptamana. Poti anticipa cu usurinta ceea ce va urma. Pregateste-te sa notezi ceea ce observi.

Sursa:  sfatulparintilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *