Ingrediente:
- 4 linguri plus 1/2 lingurita unt nesărat, la temperatura camerei
- 1/3 cană de zahăr
- 3 oua
- 1/3 ceasca făină
- 1/4 linguriță sare
- 240gr ciocolata neagra, topita
- zahăr pudră
- frisca sau inghetata de vanilie, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Ungeti cu putin unt 4 forme de briose, apoi presarati cu putin zahar.
În castronul de mixer, bateti untul și zahărul pana la omogenizare.
Adăugați ouăle, unul cate unul si bateti bine dupa fiecare ou. Incorporati făină și sare, amestecati usor. Incorporati ciocolata topita si amestecati pana se omogenizeaza.
Puneti aluatul in forme si coaceti 8-10 minute. Scoateți din cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Presarati zahar pudra si serviti cu frisca sau inghetata de vanilie.
retsaurantedelux.ro