1

Horoscop 18 martie 2015, Berbec:

Este posibil ca o mică altercaţie cu un coleg de muncă să se transforme într-un adevărat conflict dacă nu vă retrageţi la timp. Şefii nu vor fi foarte mulţumiţi de evoluţia relaţiei dintre voi şi ceilalţi membri ai echipei aşa că vor exista mici probleme. Nu vă compromiteţi singuri poziţia în cadrul firmei.

Horoscop 18 martie 2015, Taur:

Este posibil să fiţi foarte entuziasmaţi pentru proiectele pe care le primiţi, însă încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Fiecare pas trebuie făcut cu mare atenţie deoarece aveţi posibilitatea de a vă dezvolta şi mai mult cariera.

Horoscop 18 martie 2015, Gemeni:

Astăzi întâmpinaţi o problemă personală de care trebuie să vă ocupaţi; lăsaţi deoparte sarcinile şi proiectele profesionale pentru a încerca să rezolvaţi situaţia complicată în care vă aflaţi. Din fericire, este posibil să primiţi ajutor din partea unei persoane foarte dragi.

Horoscop 18 martie 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva documente legale; chiar dacă aţi mai făcut asta până acum, este necesar să rămâneţi concentraţi şi să acordaţi o atenţie deosebită acestei sarcini deoarece nu trebuie să greşiţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă destul de importantă de bani din partea unui colaborator.

Horoscop 18 martie 2015, Leu:

Ziua de miercuri vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa personală. Este posibil ca partenerul de cuplu să aibă nevoie de ajutorul vostru. Veţi fi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri, însă totul va fi pentru binele relaţiei voastre. Lucrurile vor evolua foarte frumos de acum înainte.

Horoscop 18 martie 2015, Fecioară:

Este foarte important ca astăzi să rămâneţi liniştiţi şi să nu faceţi schimbări bruşte sau să luaţi decizii radicale. Indicat ar fi să vă petreceţi ziua ocupându-vă de sarcinile obişnuite; nu ieşiţi din rutină deoarece este posibil să nu vă placă ce întâlniţi. De mâine, lucrurile vor fi mult mai frumoase pentru voi.

Horoscop 18 martie 2015, Balanţă:

V-aţi concentrat toată atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi şi prea puţin timp la dispoziţie. Chiar şi aşa, încercaţi să nu vă neglijaţi complet viaţa personală; persoanele din jurul vostru, în special partenerul de cuplu, se vor simţi date deoparte.

Horoscop 18 martie 2015, Scorpion:

Ziua de 18.03.2015 se va dovedi una foarte bună pentru voi atâta timp cât rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de îndeplinit. Încercaţi să nu vă mai faceţi probleme cu privire la momentele negative şi doar să învăţaţi să mergeţi mai departe.

Horoscop 18 martie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi foarte multe de muncă; modul în care comunicaţi cu cei din jurul vostru poate avea o influenţă foarte mare asupra stării voastre de spirit. Spre seară aveţi timp să vă mai liniştiţi; este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unui prieten drag.

Horoscop 18 martie 2015, Capricorn:

Ziua de miercuri începe cu câteva schimbări pe plan profesional; chiar dacă vi se pare că nimic nu mai este ca înainte şi vă este teamă de noutăţile care vă acaparează, începeţi să evoluaţi şi să vedeţi beneficii impresionante în cel mai scurt timp posibil.

Horoscop 18 martie 2015, Vărsător:

Proiectele de care vă ocupaţi momentan sunt foarte importante şi vă vor aduce numeroase beneficii; sarcinile pe care le aveţi vor fi ca un impuls puternic pentru voi. Urmează o nouă etapă a carierei voastre, de care vă veţi bucura în cel mai scurt timp posibil. Sărbătoriţi aceste veşti alături de persoana iubită.

Horoscop 18 martie 2015, Peşti:

O promovare neaşteptată vă poate schimba radical starea de spirit astăzi; cu această schimbare vor veni la pachet şi multe responsabilităţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi şi câteva compromisuri pe plan sentimental. De aceea trebuie să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu pentru a lămuri această situaţie.

urania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *