1

Horoscop 19 martie 2015, Berbec:

Foarte rar se întâmplă să faceţi asta, însă joi acceptaţi o provocare interesantă din partea unei persoane importante. Drumul pe care alegeţi să mergeţi este unul anevoios, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, însă vă asigur că rezultatul final va fi pe măsura aşteptărilor.

Horoscop 19 martie 2015, Taur:

Astăzi aveţi parte de o mare surpriză din partea superiorilor; sunteţi din ce în ce mai buni în ceea ce faceţi, iar proiectele voastre sunt întotdeauna excelente. Este posibil să primiţi un bonus sau chiar o mărire de salariu. Acesta este un impuls pentru a vă apuca şi de proiectele personale; nu vă fie teamă de schimbări.

Horoscop 19 martie 2015, Gemeni:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată; nu sunteţi în apele voastre şi simţiţi că nu vă descurcaţi deloc pe niciun plan. Trebuie să fiţi mai degajaţi şi să încercaţi să nu vă mai faceţi atâtea griji pentru problemele voastre. Sunteţi foarte negativişti, iar asta vă scufundă şi mai mult. Un sfat de la o persoană dragă vă poate ajuta în aceste momente.

Horoscop 19 martie 2015, Rac:

Partenerul de cuplu este pe culmile gloriei în ceea ce priveşte viaţa profesională; are parte doar de bucurii, iar voi îi sunteţi alături şi vă bucuraţi alături de el. Spre seară este posibil să vă facă o surpriză neaşteptată. Este vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă nu v-aţi permis până acum să vi-l achiziţionaţi.

Horoscop 19 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi reuşiţi să vă liniştiţi şi relaxaţi; aveţi parte de momente frumoase alături de cei dragi. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de voi cu privire la o problemă personală. Trebuie să îl susţineţi şi să îl îmbărbătaţi pe acest drum nou.

Horoscop 19 martie 2015, Fecioară:

Astăzi hotărâţi să ieşiţi din carapace şi bine faceţi. Aveţi parte de numeroase întâmplări fericite, care vă ajută foarte mult să vă construiţi o carieră solidă. Astrele vă surâd şi pe plan sentimental; în cazul în care sunteţi singuri, aveţi şanse mari să întâlniţi persoana potrivită.

Horoscop 19 martie 2015, Balanţă:

Ziua de 19.03.2015 nu este una foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi destul de entuziasmaţi, însă chiar dacă aveţi energie nu reuşiţi să vă concentraţi. Este posibil să faceţi greşeli destul de importante, aşa că ar fi mai bine să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.

Horoscop 19 martie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de proiectele la care lucraţi; aveţi o idee foarte bună, care vă ajută să vă puneţi în aplicare planurile. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană dragă, care vă oferă un sfat foarte bun, pe care decideţi să îl puneţi în aplicare.

Horoscop 19 martie 2015, Săgetător:

Pe plan profesional, lucrurile evoluează foarte bine pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului; nu acelaşi lucru putem spune şi despre viaţa sentimentală. Relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu continuă să se răcească, iar voi vă îndepărtaţi tot mai mult unul de celălalt.

Horoscop 19 martie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte prietenoşi şi hotărâţi să ieşiţi din zona de confort; aveţi posibilitatea de a întâlni noi persoane şi chiar de a vă face noi parteneri de afaceri. Astrele sunt de partea voastră şi vă este foarte uşor să vă ocupaţi de negocieri sau probleme legale.

Horoscop 19 martie 2015, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor care necesită atenţie maximă din partea voastră; sunteţi foarte concentraţi asupra detaliilor şi reuşiţi cu uşurinţă să vă rezolvaţi sarcinile. După orele prânzului, este posibil să vă ajutaţi un coleg de muncă cu un sfat prietenesc cu privire la viaţa sa personală.

Horoscop 19 martie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi mai sensibili decât de obicei şi asta doar din cauza unei dispute pe care aţi avut-o cu o persoană dragă. Puteţi fi răniţi destul de uşor, de aceea ar fi indicat să încercaţi să staţi departe de întâlniri importante sau negocieri dure. Ocupaţi-vă doar de sarcinile obişnuite.

horoscop-urania.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *