Ingrediente

  • Pt blat:
  • Margarina Rama maestro 250 g
  • Faina 340 g
  • Praf de copt 1
  • Zahar 125 g
  • Coaja de lamaie rasa
  • Pt umplutura:
  • Lapte de cocos 400 ml
  • Apa 100 ml
  • Zahar 150 g
  • Gris 100 g
  • Vanilie

Mod de preparare

  1. Ingredientele pentru blat se mixeaza si se realizeaza 2 foi.
  2. Pentru crema, laptele se amesteca cu apa si se pune la fiert.
  3. Se adauga zaharul si grisul.
  4. Se fierbe la foc mic ; cand este gata se ia de pe foc si se adauga vanilia.
  5. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune o foaie de aluat, se intinde umplutura, apoi se suprapune cealalta foaie.
  6. Se inteapa cu furculita si se da la cuptor,la 170 grade, pentru aproximativ 45 minute.

prajituria.ro