images

Horoscop 28 martie 2015, Berbec:

Este posibil ca un coleg de muncă să vină la voi cu o propunere de colaborare; oferta sună foarte bine, iar beneficiile sunt destul de mari, însă vă este teamă să acceptaţi deoarece este un drum nou cu multe schimbări şi compromisuri. Nu aveţi nimic de pierdut, dacă eşuaţi măcar aveţi parte de o experienţă inedită.

Horoscop 28 martie 2015, Taur:

Sunteţi tot mai dornici să încercaţi să vă faceţi propria afacere; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de detalii. Sunteţi foarte perseverenţi şi liniştiţi şi vă este uşor să vă faceţi un plan de bătaie. Spre seară vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.

Horoscop 28 martie 2015, Gemeni:

Dimineaţa vă găseşte foarte liniştiţi şi relaxaţi; primele ore vor fi dedicate vieţii profesionale. Trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi sunteţi nevoiţi să rămâneţi cât mai concentraţi. Spre seară, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană importantă. Se poate lega ceva mai mult decât o prietenie.

Horoscop 28 martie 2015, Rac:

Uitându-vă în urmă, realizaţi că aceasta a fost o săptămână de foc pentru voi; aţi avut multe proiecte de care să vă ocupaţi, iar sarcinile au fost extrem de dificile. Fiind sâmbătă, astăzi sunteţi mai relaxaţi, iar superiorii vă oferă libertate în activităţile pe care le faceţi.

Horoscop 28 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să primiţi o veste de la o persoană foarte importantă; cel mai probabil este vorba despre o propunere de colaborare. Oferta este una foarte bună, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt destul de mari. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua o decizie finală.

Horoscop 28 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; astăzi este o zi mai liniştită şi până şi voi sunteţi mai relaxaţi decât de obicei. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni dragi. Primiţi o veste foarte bună, care vă va face să luaţi o decizie importantă.

Horoscop 28 martie 2015, Balanţă:

După o perioadă mai neagră în ceea ce priveşte viaţa personală, iată că acum răsare şi soarele pe strada voastră. Se pare că lucrurile încep să revină uşor pe făgaşul normal; în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, după o discuţie serioasă ajungeţi să luaţi o decizie importantă pentru viitorul relaţiei voastre.

Horoscop 28 martie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi timp să vă planificaţi viitorul, însă înainte de asta trebuie să rezolvaţi câteva probleme cu trecutul; astrele vă oferă posibilitatea de a face pace cu persoanele care v-au rănit. Va fi o perioadă destul de emoţionantă pentru voi, încărcată de sentimente şi stări ciudate.

Horoscop 28 martie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de mici probleme profesionale; este un moment foarte bun pentru negocieri sau şedinţe cu colaboratorii. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania persoanelor dragi. Este posibil să primiţi un cadou frumos.

Horoscop 28 martie 2015, Capricorn:

Astăzi superiorii vă felicită pentru munca din această săptămână; v-aţi atins target-ul şi toată lumea este fericită. Este posibil să primiţi un bonus substanţial, pe care vreţi să îl investiţi într-un proiect personal. Vă recomand să mai aşteptaţi o perioadă de timp, acesta nu este un moment bun pentru a începe o altă afacere.

Horoscop 28 martie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveţi o stare de bine şi nicio întâmplare sau interacţiune cu cei din jurul vostru nu reuşeşte să schimbe asta. După orele prânzului este posibil să vă faceţi planuri pentru ziua de mâine.

Horoscop 28 martie 2015, Peşti:

Ziua de 28.03.2015 este foarte bună pentru a face planuri şi a gândi idei pentru viitoarele proiecte; nu lăsaţi ca timpul să treacă fără a face nimic deoarece nu veţi mai prinde niciodată o perioadă atât de bună pentru a vă dezvolta în carieră. Este posibil să primiţi un sfat foarte bun de la o persoană mai în vârstă.

horoscop-urania.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *