Rulada cu spanac, somon si branza din: oua, spanac, smantana, faina, praf de copt, piper, brânză de vaci, telemea, somon afumat.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 300 g spanac congelat
- 100 g smântână
- 75 g făină
- 1 plic praf de copt
- piper
Pentru umplutura:
- 75 g smântână
- 100 g brânză de vaci
- 200 g telemea rasă
- 150 g somon afumat
Mod de preparare:
Mixfează gălbenuşurile cu smântână. Adaugă spanacul fiert; separat în apă cu sare şi scurs foarte bine. încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă.
Toarnă compoziţia într-o tavă unsâ cu unt şi tapetată cu hârtie de copt. Coace la cuptor, carri 15 minute.
După ce s-a răcorit, întinde deasupra brânzeturile ames- teccjte cu smântână şi sare. Aşază deasupra feliile de somoni.
Rulează uşor, strânge cu palmele şiîndepărtează hârtia de copt. Acoperă cu folie şi lasă la rece 30 de minute. Taie iruladaîn felii mai groase.
restaurantdelux.ro