Rulada cu spanac, somon si branza din: oua, spanac, smantana, faina, praf de copt, piper, brânză de vaci, telemea, somon afumat.

 

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g smântână
  • 75 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • piper

Pentru umplutura:

  • 75 g smântână
  • 100 g brânză de vaci
  • 200 g telemea rasă
  • 150 g somon afumat

Mod de preparare:

Mixfează gălbenuşurile cu smântână. Adaugă spanacul fiert; separat în apă cu sare şi scurs foarte bine. încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă.

Toarnă compoziţia într-o tavă unsâ cu unt şi tapetată cu hâr­tie de copt. Coace la cuptor, carri 15 minute.

După ce s-a răcorit, întinde deasupra brânzeturile ames- teccjte cu smântână şi sare. Aşază deasupra feliile de so­moni.

Rulează uşor, strânge cu palmele şiîndepărtează hârtia de copt. Acoperă cu folie şi lasă la rece 30 de minute. Taie iruladaîn felii mai groase.

restaurantdelux.ro