zodiac3

Horoscop 5 aprilie 2015, Berbec:

După o săptămână mai aglomerată, profitaţi de ziua de duminică pentru a vă odihni; nu aveţi niciun plan pus la punct şi acesta este un lucru minunat deoarece reuşiţi să faceţi lucruri neaşteptate şi chiar să ieşiţi din zona de confort. Spre seară întâlniţi o persoană dragă.

Horoscop 5 aprilie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este împărţită în două pentru Tauri: în primul rând vreţi să vă ocupaţi de proiectele personale. Sunteţi foarte decişi şi încercaţi să puneţi bazele unei afaceri de succes. A doua parte va fi dedicată relaxării; petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor dragi.

Horoscop 5 aprilie 2015, Gemeni:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa; nu vă faceţi planuri deoarece cei din jurul vostru au deja câteva idei în această privinţă. Vă recomand să vă bucuraţi de timpul liber şi să vă lăsaţi pe mâna lor. După orele prânzului este posibil să întâlniţi o persoană din trecut.

Horoscop 5 aprilie 2015, Rac:

Astăzi este singura zi din săptămână în care puteţi să vă relaxaţi cu adevărat; profitaţi de vremea frumoasă de afară şi petreceţi mai mult timp în aer liber. După orele prânzului partenerul de cuplu va avea nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală.

Horoscop 5 aprilie 2015, Leu:

Ziua de duminică este ziua schimbărilor; superiorii vă vor da o veste care nu vă va bucura foarte mult. Este posibil să primiţi un proiect la care veţi fi nevoiţi să lucraţi alături de o echipă destul de mare de oameni sau chiar să fiţi transferaţi într-un alt departament. Trebuie să vă adaptaţi schimbărilor şi veţi vedea că lucrurile vor fi mult mai bune decât până acum.

Horoscop 5 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una de relaxare pentru Fecioare; din fericire, reuşiţi să scăpaţi de probleme şi de griji şi să vă bucuraţi de compania celor dragi. După orele prânzului aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în idei. Nu luaţi decizii importante deoarece este posibil să le regretaţi.

Horoscop 5 aprilie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi este foarte importantă pentru voi; vreţi să faceţi o surpriză mare unei persoane dragi vouă. Este posibil să organizaţi un eveniment sau o petrecere surpriză. De aceea sunteţi ocupaţi cu treburile mărunte; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a pune la punct ultimele detalii.

Horoscop 5 aprilie 2015, Scorpion:

Încă de la orele dimineţii sunteţi pe fugă; primiţi o veste neaşteptată din partea unei persoane dragi şi trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală. Din fericire, reuşiţi să rezolvaţi această situaţie. După orele prânzului aveţi timp să vă bucuraţi de liniştea de care aveţi nevoie.

Horoscop 5 aprilie 2015, Săgetător:

Dimineaţa vă găseşte într-o stare de dispoziţie foarte bună; sunteţi mult mai sentimentali decât de obicei, iar asta vă va ajuta să rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă.

Horoscop 5 aprilie 2015, Capricorn:

Ziua de 05.04.2015 vine cu multe surprize frumoase pentru Capricorni; astrele vă oferă posibilitatea de a face ordine pe plan sentimental şi a rezolva problemele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru. Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia să vă întoarceţi în trecut. Mare atenţie să nu fiţi răniţi.

Horoscop 5 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vreţi să vă relaxaţi; profitaţi de vremea frumoasă care este afară şi alegeţi să vă petreceţi timpul liber în natură. Este posibil să faceţi chiar şi o mică excursie, asta depinde doar de persoanele cu care sunteţi. Spre seară primiţi o veste neaşteptată din partea unui om drag.

Horoscop 5 aprilie 2015, Peşti:

Relaţia pe care o aveţi cu colegii de muncă nu este una tocmai bună; sunt mulţi cei care încearcă să vă pună beţe în roate şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la discuţiile pe care le aveţi cu ei. Staţi departe de conflicte şi discuţii contradictorii; din fericire, superiorii sunt de partea voastră.

horoscop-urania.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *