Rulada cu carne tocata, iaurt si dovlecel din: carne tocată de vită, ceapa, oua, dovlecei, sare, piper, paine, iaurt gras, ulei.

 

Ingrediente:

  • 800 g carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 2 dovlecei
  • sare
  • piper
  • 2 felii de pâine
  • 1 borcănel iaurt gras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Pui într-un bol carnea tocată, feliile de pâine înmuiate în apă şi scurse, ceapa tăiată mărunt, ouăle, sarea şi piperul, după gust. Amesteci până obţii o pas­tă bine legata.

Speli dovleceii, le tai capetele, tai mărunt şi-i combini cu iaurtul. Presari sare după gust. Pui pasta de carne pe o hârtie de copt. Aşezi deasupra altă bucată de hârtie şi o întinzi cu sucitorul.

Intinzi peste pastă compoziţia de dovlecei de iaurt şi rulezi strâns cu ajutorul hârtiei de copt. Pui rulada, cu tot cu hârtie, într-o formă de chec, o ungi cu puţin ulei şi o dai la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte.

restaurantedelux.ro