Sote de spanac si ciuperci din: spanac, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, felii de lamaie.
Ingrediente:
- 4 cani spanac
- 5-6 ciuperci, maruntite
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingura ulei de masline
- sare si piper proaspat macinat, dupa gust
- felii de lamaie
Mod de preparare:
Clătiți spanacul si scuturați excesul de apă. Curățați și feliati ciupercile. Tocati ceapa.
Se încălzește tigaia, se adaugă ulei, se adauga ceapa. Gatiti timp de aproximativ 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați feliile de ciuperci. Gatiti pentru inca 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați spanacul. Gatiti 1 minut, apoi acoperiti tigaia si mai gatiti 2 minute. Asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Se presara suc proaspat de lamaie. Serviti cald.
restaurantedelux.ro