Sote de spanac si ciuperci din: spanac, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, felii de lamaie.

Ingrediente:

  • 4 cani spanac
  • 5-6 ciuperci, maruntite
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat, dupa gust
  • felii de lamaie

Mod de preparare:

Clătiți spanacul si scuturați excesul de apă. Curățați și feliati ciupercile. Tocati ceapa.

Sote_de_spanac_si_ciuperci_03

Se încălzește tigaia, se adaugă ulei, se adauga ceapa. Gatiti timp de aproximativ 3 minute, amestecand ocazional.

Sote_de_spanac_si_ciuperci_04

Adăugați feliile de ciuperci. Gatiti pentru inca 3 minute, amestecand ocazional.

Sote_de_spanac_si_ciuperci_05

Adăugați spanacul. Gatiti 1 minut, apoi acoperiti tigaia si mai gatiti 2 minute. Asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Sote_de_spanac_si_ciuperci_07

Se presara suc proaspat de lamaie. Serviti cald.

Sote_de_spanac_si_ciuperci_08

restaurantedelux.ro