Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste din: pulpe de pui, sare, piper, faina, ulei de masline, ceapa, sherry, otet de sherry, zahar, supa de pui, rosii cherry, mustar dijon, paste.

ngrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper, dupa gust
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura + 1 lingurita ulei de măsline
  • 1/4 ceasca + 2 linguri ceapa, tocata
  • 2/3 ceasca sherry
  • 1/3 cană de oțet de sherry
  • 1 1/2 lingurite zahar
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 cană roșii cherry, tocate
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • paste fierte, pentru servire

 

Mod de preparare:

Asezonati carnea cu sare și piper. Treceti prin făină și scuturați excesul. Se încălzeste ulei intr-o tigaie si rumeniti carnea pe toate partile.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_rosii_pe_pat_de_paste

Scoateti carnea pe o farfurie, adaugati ceapa si sotati cateva minute, adăugați sherry și amestecati.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_rosii_pe_pat_de_paste_02

Adăugați oțet și zahăr și firbeti pana se reduce la jumătate. Adăugați supa de pui, rosii, muștar, sare și piper.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_rosii_pe_pat_de_paste_03

Adaugati pulpele de pui, acoperiti parțial și gatiti 7 minute. Se acoperă și se fierbe 20 de minute.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_rosii_pe_pat_de_paste_04

Scoateti carnea de pui pe o farfurie si mai fierbeti sosul pana se ingroasa. Incorporati din nou carnea si incalziti. Serviti cu paste.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_rosii_pe_pat_de_paste_05

restaurantedelux.ro