Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste din: pulpe de pui, sare, piper, faina, ulei de masline, ceapa, sherry, otet de sherry, zahar, supa de pui, rosii cherry, mustar dijon, paste.
ngrediente:
- 2 pulpe de pui
- sare si piper, dupa gust
- 3 linguri faina
- 1 lingura + 1 lingurita ulei de măsline
- 1/4 ceasca + 2 linguri ceapa, tocata
- 2/3 ceasca sherry
- 1/3 cană de oțet de sherry
- 1 1/2 lingurite zahar
- 2 cesti supa de pui
- 1 cană roșii cherry, tocate
- 1 lingura mustar de Dijon
- paste fierte, pentru servire
Mod de preparare:
Asezonati carnea cu sare și piper. Treceti prin făină și scuturați excesul. Se încălzeste ulei intr-o tigaie si rumeniti carnea pe toate partile.
Scoateti carnea pe o farfurie, adaugati ceapa si sotati cateva minute, adăugați sherry și amestecati.
Adăugați oțet și zahăr și firbeti pana se reduce la jumătate. Adăugați supa de pui, rosii, muștar, sare și piper.
Adaugati pulpele de pui, acoperiti parțial și gatiti 7 minute. Se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Scoateti carnea de pui pe o farfurie si mai fierbeti sosul pana se ingroasa. Incorporati din nou carnea si incalziti. Serviti cu paste.
restaurantedelux.ro