BERBEC
Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu aţi ales cel mai bun moment.

TAUR
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Fiţi mai atent cum vă purtaţi cu prietenii!

GEMENI
E posibil să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. După-amiază intraţi pe neaşteptate în posesia unei sume de bani.

 

RAC
Astăzi nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte prudent.

LEU
Începeţi o lucrare de pe urma căreia veţi câştiga bine. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor, dacă aveţi nevoie! Discutaţi calm cu cei din jur, ca să nu declanşaţi o ceartă.

FECIOARĂ
Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile!

BALANŢĂ
Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile.

SCORPION
Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate.
SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Dacă aveţi de circulat cu maşina, fiţi foarte atent! Sunteţi predispus la accidente.

CAPRICORN
Puteţi avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute.
Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit.

VĂRSĂTOR
Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur!

PEŞTI
Dimineaţă vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. S-ar putea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descărcaţi nervii acasă!

timpul.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *