O romanca de 35 de ani a fost sechestrata, apoi impuscata in stil mafiot, iar cadavrul abandonat pe un camp de langa orasul San Marcelino, in sudul Italiei.

Trupul fara viata a fost gasit, miercuri, de un trecator, iar victima a fost identificata joi, cu mare greutate, pentru ca nu avea niciun act asupra ei, iar fata era desfigurata de gloante.

Carabinierii spun ca romanca fost impuscata de trei ori in fata, si totul pare sa indice o razbunare macabra a mafiei. In apropiere a fost gasita si masina incendiata a femeii.

In 2006, numele victimei a aparut intr-o ancheta de prostitutie si proxenetism. Era vizata o retea care aduce fete din Romania, amagite cu promisunea unor locuri de munca, care, insa, odata ajunse in Italia erau date pe mana traficantilor.
Romanca de 35 de ani, executata in plina strada, in Italia, era insarcinata in 3 luni. Tatal copilului era chiar fostul iubit al femeii, cel care a si impuscat-o.

 

Barbatul, considerat extrem de violent, a fost arestat pentru crima. Tanara a fost inmormantata marti, in Italia, iar rudele au aflat cu stupoare ca isi facuse testamentul cu numai doua zile inainte de asasinat.

Teodora lucra de 15 ani in Italia ca asistenta medicala si a fost greu incercata de soarta, povesteste mama ei. A fost casatorita cu un italian si aveau impreuna o fetita care are acum 11 ani. Erau insa despartiti, iar copila se afla in grija tatalui. Noul iubit al femeii locuia la cateva strazi distanta de ea. Avusesera o relatie agitata, iar Teodora s-a plans la politie ca o batea, o urmarea si o hartuia neincetat. Parca presimtind ca i se apropie sfarsitul, femeia isi scrisese cu doua zile inainte de asasinat testamentul, prin care ii lasa fiicei sale apartamentul si economiile.

Elena Voicu, mama victimei: “Am vorbit cu fata mea acum 2 saptamani si mi l-a dat la telefon si pe iubitul ei si ca a salutat-o. Nu stiam ca se comporta rau, stiam ca este fericita. Era o fata frumoasa si buna.

Teodora era insarcinata in trei luni. Rudele ei cred ca fostul iubit, tatal copilasului nenascut, si-a iesit din minti cand Teodora a incercat sa se desparta de el din cauza batailor primite.

Catalina Catauta, sora victimei: “Sora mea i-ar fi spus iubitului ca pleaca in America sa scape de el. El o molesta, o batea. Probabil ca atunci italianul a cedat.

Teodora a fost executata, in plina strada, cu 3 gloante. Fostul iubit a fost arestat de carabinieri intr-un hotel de langa Torino. El le-a spus anchetatorilor ca, intre timp, a aruncat arma crimei intr-un rau.

Marti, Teodora a fost inmormantata in orasul San Vittore Olona, in care locuia. A fost dorinta fiicei ei de 11 ani sa aiba mormantul mamei aproape. Italianul acuzat de asasinat este arestat pentru omor si risca inchisoarea pe viata.
sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *