Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un nou atac la adresa lui Victor Ponta şi îl avertizează pe premier că “cine sapă groapa altuia, cade în ea”. Fostul şef de stat spune că liderul social-democrat a dezvoltat o obsesie din a-l vedea la închisoare, însă îi transmite premierului că nu îl va vedea arestat, deoarece este nevinovat.

“Obsedatul. Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan”, a scris fostul preşedinte pe Facebook.

Traian Băsescu l-a avertizat pe Victor Ponta că nu va reuşi să îl bage în închisoare, deoarece nu a încălcat legea.

“Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic”, a continuat fostul preşedinte.

În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”, şi-a încheiat Traian Băsescu mesajul.

evz