Numeroase persoane nu pot pleca la muncă în străinătate, deși se câștigă mai bine, deoarece nu vor să se despartă de familia lor. O companie din Marea Britanie angajează asistenți medicali care sunt așteptați împreună cu întreaga familie.

Viitorul angajat va fi plătit cu 14 lire sterline pe oră (echivalentul sumei de aproximativ 20 de euro), după ce obține toate avizele și drepturile necesare pentru a profesa în totală legalitate, și cu 8 lire pe oră, până la obținerea PIN-ului, în caliate de asistent pre-înregistrat.

Angajatorul este o companie care urmează să deschidă în curând un centru specialiazat pe îngijiri pentru pacienții cu demență.

Alte beneficii cuprinse în pachetul salarial pentru candidații care vor fi selectați din România se numără: zbor gratuit din România în Marea Britanie plătit de angajator, DBS gratuit –cazierul de la autoritățile britanice, cazare pregătită pentru întreaga familie în apropiere de centrul medical, posibilitatea de a accesa un împrumut personal pentru a acoperi cheltuielile inițiale. Partenerul se va putea angaja și el pe un post in cadrul aceleeași companii.

Pentru România, au fost scoase la concurs trei posturi pentru care sunt așteptate să aplice persoane cu diplomă de asistent medical generalist, cunoscătoare ale limbii engleze. Nu este obligatorie, însă constituie un avantaj voluntariatul sau orice experiență de muncă în geriatrie, îngrijire paliativă, psihiatrie și neurologie. De asemenea, de la candidați se așteaptă să aibă atitudine pozitivă, empatie, promptitudine în îndeplinirea sarcinilor într-o manieră centrată pe persoană.

Află toate detaliile despre acest job și depune-ți CV-ul AICI.