Asociația culturală ”Mihai Eminescu” din Viena are plăcerea să vă invite la lansarea cărții”CĂRAREA ÎMPĂRĂȚIEI”, a Părintelui Arsenie Boca. Evenimentul va avea loc în data de 6 iunie 2015, orele 17.00, la ICR Viena (Argentinienstraße, 39, 1040 Viena) precum și în data de 7 iunie 2015, orele 12.30 la Biserica Ortodoxă Română (Simmeriger Hauptstraße 161, 1110 Viena).

Menționăm că este pentru prima dată când cartea Părintelui Arsenie Boca este prezentată și lansată în afara țării.

La cele două evenimente, preotul conf. univ. dr. Constantin Necula va prezenta cartea ”Cărarea Împărăției”, alături de traducătorul în limba engleză Ioan Socol. În încheiere, moment muzical susținut de Ruben Doran – pian și Andreea Chira – nai.

Cartea ”Cărarea Împărăţiei” scrisă de părintele Arsenie Boca, carte ce a rămas ca un sfetnic sau îndrumar pentru noi şi pentru o bună viaţă creştină. Sfaturile părintelui Arsenie Boca ating acolo unde trebuie, paginile şi rândurile din carte explicându-ne care este direcţia corectă, respectiv cărarea spre mântuire.

Cărarea împărăţiei conţine 360 de pagini, este o carte lucrată excepţional din punct de vedere al calităţii hârtiei şi coperţilor.

Informaţia din ea este o necesitate pentru cei credincioşi, de aceea recomandăm să achiziţionaţi cartea şi să o citiţi acasă în linişte şi cât va este necesar.


 

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *