Dacă ți-ai dorit vreodată să trăiești precum un rege sau o regină acest lucru se poate pentru un anumit preț. În America sunt scoase la vânzare castele cu prețuri cuprinse între 600.000 de dolari și 45 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

Jurnaliștii de la Business Insider au selectat unele dintre cele mai frumoase castele din America, în funcție de priveliște, suprafață și dotări. Așadar, pe aceste proprietăți poți găsi de la grădini de trandafiri impresionante până la interioare spectaculoase.

Castelul Chrismark din Connecticut este scos la vânzare cu 45 de milioane de dolari. Acesta are 8 dormitoare și un adăpost pentru animale exotice, inclusiv o zebră și cămile.

Un castel din Virginia a fost scos la vânzare pentru 28,8 milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe o suprafață de 2.600 de metri părtrați, are 8 dormitoare și 12 băi. Case are și o piscină interioară, o biblotecă cu scări în spirală și chandelabre exclusiviste.

Pe lista castelelor scoase la vânzare se află și French Chateau din Napa Valley. Acest castel elegant are un mozaic incredibil și o bucătărie exterioară unde există un cuptor de pizza. Prețul castelului pornește de la 16,9 milioane de dolari.

CAPITAL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *