Avem capacitatea de a supraviețui fără apă și fără hrană vreme îndelungată? Toate cunostințele noastre despre coprul uman sunt date peste cap de către un Indian care susține că nu a mâncat și nu a băut apă vreme de 70 de ani. Lumea medicală este uimită, dar, ceea ce este și mai interesant este faptul ca acest indiant se afla într-o stare de sănătate perfectă.

Prahlad Jani, un localnic al orașului indian Ahmedabad pretinde că nu a consumat mâncare sau lichide de la vârsta de opt ani, după ce a primit binecuvântarea unei zeițe. Meditația și Yoga sunt singurele “alimente” ale lui. Faptul ca un om ar putea supraviețui astfel pare un lucru imposibil de crezut, de aceea bărbatul a fost studiat și supravegheat de o echipă de medici de la Spitalul Sterling, din Ahmedabad, din India.În cele 15 zile, cât a stat internat, Jani a fost supravegheat 24 de ore din 24 cu ajutorul unor camere de luat vederi, iar medicii au fost șocați să descopere că, într-adevar, bărbatul nu mănâncă, nu bea și nu are nevoie nici de toaletă

Medicul neurolog Sudhir Shah, unul dintre examinatori:„Nu avem nicio explicație pentru acest fenomen. Este cu adevărat uimitor. Este un caz fără precedent în istoria medicinei. Credem că trupul lui Prahlad Jani a trecut printr-un fel de transformare biologică„.

Cei mai mulți dintre oameni nu pot supraviețui mai mult de 3-4 zile fără apă, iar fara hrană doar câteva săptămâni…

sursa: http://www.cunoastelumea.ro/