Facebook schimbă lucrurile în News Feed, dar din fericire acum schimbările sunt mai utile decât te-ai aștepta.

Facebook are aproximativ 1,4 miliarde de utilizatori și, în medie, tu ai câteva sute de prieteni. Din cauza numărului mare de utilizatori, de multe ori acel flux cu informații ajunge un mixt ciudat. Apoi, Facebook vrea să petreci cât mai mult timp pe rețeaua socială, așa că actualizează aplicația pentru Android și iOS ca să primești doar ceea ce te interesează.

Odată cu noua versiune a aplicației Facebook, teoretic ai putea să prioritizezi mai bine oamenii și informațiile pe care vrei să le primești de la ei. De asemenea, alegi și de la care pagini vrei să primești mai des informații pe care le publică, spre deosebire de până acum când algoritmul Facebook “gândea” totul.

În meniul News Feed Preferences poți alege prietenii de la care să primești cel mai des noutăți, iar acestea vor fi afișate deasupra altora în News Feed. Acestea vor fi marcate printr-o stea în colțul din dreapta ca să știi de ce acestea sunt ierarhic mai sus decât altele. Printr-un simplu scroll ajungi să vezi restul noutăților.

Noul News Feed pentru Facebook

De asemenea, ai posibilitatea să descoperi noi pagini. Până acum, acestea îți erau sugerate când dădeai like uneia, dar interacțiunea era destul de limitată. Facebook îți va prezenta noi pagini pe baza celor pe care deja le-ai apreciat în trecut. Mai mult, vei putea să reurmărești prieteni la care ai debifat opțiunea follow.

Odată cu noua versiune a aplicației, News Feed Preferences este în meniul More din dreapta jos. Vei găsi în Setări tot ce ai nevoie. Totodată, vei primi aceleași funcționalități și în versiunea web în următoarele săptămâni.

sursa: http://playtech.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *