Un oficial britanic a fost victima unei confuzii între Bucureşti şi Budapesta, el ajungând în Ungaria, din greşeală, în condiţiile în care trebuia să participe la un eveniment în România.

Ministrul Sportului din insula britanică Jersey a ratat un eveniment organizat la Bucureşti, Dance World Cup, din cauza unui bilet de avion cumpărat greşit. Concret, un angajat al său i-a cumpărat biletul pentru Budapesta, în loc de Bucureşti.

Potrivit The Independent, Steve Pallett era aşteptat de organizatorii evenimentului, care urmau să-i ofere un steag pentru viitoarea ediţie a Dance World Cup, care va avea loc în Jersey, în 2016.

Astfel, oficialul britanic şi-a prezentat scuzele şi a spus că îi pare rău că a irosit 1.000 de lire sterline din banii contribuabililor.

Steve Pallet ar fi trebuit să ţină şi un discurs în faţa invitaţilor la eveniment. Sunt peste 3.000 de concurenţi din 32 de ţări, inclusiv Anglia, Irlanda de Nord şi Ţara Galilor.

Aşadar, nu doar oficialii români înmânează oficialilor germani un document informativ în care harta Germaniei are, întâmplător, conturul Franţei (?!), ci şi britanicii fac uneori gafe, „erori de elev” cum le-a numit Pallett.

sursa: http://www.diasporaro.com/