Aripioare de pui la gratar in sos iute din: aripioare de pui, sare, piper, ulei, unt, usturoi, sos iute, pudra de ceapa, praf de chili, zahar.
Piept de pui delicios, la gratar
Reteta zilei: Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto
Ingrediente pentru aripioare:
- 1 kg aripioare de pui
- 1 1/2 lingurite de sare
- 1/2 lingurita piper negru
- ulei
Ingrediente pentru sos iute:
- 6 linguri de unt nesărat
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca plus 2 linguri sos iute
- 1/4 linguriță sare
- 1/2 linguriță pudra de ceapă
- 1/2 linguriță praf de chili
- 3/4 linguriță zahar
Mod de preparare:
Se încălzește grătarul la mediu. Asezonati aripile de pui cu sare și piper.
Ungeti cu ulei si adaugati pe gratar. Rumeniti pe toate partile.
Între timp, pregatiti sosul. Combinati untul si usturoiul intr-un castron la microunde timp de 1 minut. Se adauga sosul iute, sare, praf de ceapa, praf de chili și zahăr.
Scufundati aripile în sos.
Serviti calde.