Salata de quinoa cu prune si patrunjel din: ghimbir, suc de lamaie, ulei de canola, miere, sare, piper, prune, patrunjel, migdale, quinoa.
Ingrediente:
- 1 lingurita de ghimbir ras
- 2 linguri de suc de lamaie
- 3 linguri ulei de canola
- 1 lingura de miere
- ¼ linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- 2 prune
- 1 legatura patrunjel
- ¼ ceasca felii migdale
- 2 cesti quinoa fiarta
Mod de preparare:
Intr-un castron mic adaugati ghimbir, suc de lamaie, ulei, miere, sare, piper si amestecati bine.
Spalati si tocati patrunjelul. Transferati intr-un castron.
Feliati subțire prunele și scoateți de pe sambure. Adaugati impreuna cu migdalele si quinoa peste patrunjel.
Incorporati dressing-ul, amestecati bine.