O româncă stabilită în Italia, la Milano, şi-a lăsat să moară pruncul abia născut. Circumstanţele acestei drame sunt cutremurătoare. Copilaşul a fost găsit mort, în baia locuinţei, în vreme ce familia, nepăsătoare, se afla la masă.

Alertaţi de sora mamei, care tocmai născuse, salvatorii au ajuns în locuinţa familiei de români, unde au făcut o descoperire macabră. Nou-născutul zăcea în cadă, cu faţa în jos, în stare de inconştienţă.


 

CITESTE SI: 

Româncă, ucisă cu sânge rece în Marea Britanie. Iubitul a înjunghiat-o într-un exces de gelozie

Milano, român de 19 ani împușcat și lăsat să moară pe calea ferată pentru o datorie de 800 de euro

Violator italian prins abuzand doua fetite romance


 

Mai şocantă este nepăsarea familiei, formată din mamă, o româncă de 43 de ani, tatăl şi trei copii mai mari, aflaţi cu toţii la masă. “Copilul este în baie“, le-a spus românca paramedicilor. Aceştia au încercat zadarnic să îl reanimeze pe micuţ. Bebeluşul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.
Vecinii sunt în stare de şoc şi nu înţeleg cum este posibil aşa ceva. Ministerul sănătăţii din Italia a deschis o anchetă în acest caz cutremurător. Autorităţile încearcă să afle cu exactitate în ce condiţii a murit micuţul, născut prematur, la 7 luni, dar în viaţă.

 

romaniatv