Român pradă delirului la Randello: se preface că se îneacă, cheamă în ajutor carabinierii şi îi agresează. Carabinierii de la unitatea din Santa Croce Camerina l-au arestat în flagrant pentru ultraj şi vătămare corporală agravată pe Florin Toma, român, de 37 de ani, cu antecedente penale.

Militarii interveniseră în zona Randello în urma numeroaselor semnalări primite de la diferiţi oameni de pe plajă, referitoare la un subiect care, în timp ce făcea baie în mare, a cerut ajutor,plângându-se că întâmpină dificultăţi. Din acest motiv, carabinierii au intervenit în cel mai scurt timp posibil.

Însă odată ajunşi la locul semnalării s-au trezit în faţa unui scenariu neprevăzut: un bărbat robust, aflat într-un loc în careera în deplină siguranţă, în mod evident sub efectul alcoolului, a început să-şi bată joc de ei.

Carabinierii, neexcluzând faptul că bărbatul ar fi putut fi în stare de şoc şi ar fi putut avea în mod efectiv nevoie de ajutor, s-au apropiat pentru a-l identifica şi a vedea în ce stare e.

În acel moment românul a făcut o criză de furie şi a început să-i insulte pe militari.Apoi, de la cuvinte a trecut la fapte, agresându-i fizic pe cei doi carabinieri. Aceştia, după un prim moment de surprindere, l-au imobilizat imediat pe agresor şi l-au condus la cazarmă, unde a fost arestat.

După formalităţile de rigoare, la dispoziţia procurorului adjunct de serviciu Monica Monego, a fost dus la locuinţa sa în regim de arest la domiciliu.

gazetaromaneasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *