Nouă cartiere din Londra au fost votate drept locurile cu cele mai mari probleme din Marea Britanie.

Printre ele se numără și unele în care locuiesc foarte mulți români, cum ar fi Barking and Dagenham, Brent, Newhamsau Harrow.

Potrivit Evening Standard, Barking and Dagenham a fost votat ca cel mai urât loc în care se poate locui în Marea Britanie. De asemenea,Dagenham este și locul cu cele mai multe spargeri de locuințedin Marea Britanie.

Hounslow a intrat în acest top pentru furturile de combustibil din zonă, dar și pentru că acolo este situat Aeroportul Heathrow.

Cartierele din nord-vestul Londrei cu cea mai mare populație de români, Brent și Harrow, sunt și ele în topul nefericirii. Ambele sunt catalogate drept locurile cu cea mai proastă igienă alimentară din Marea Britanie.

În top mai figurează și cartierele Newham (unde locuiesc de asemene foarte mulți români), Tower Hamlets, Greenwich, Hillingdon și Harringey.

Cllr Darren Rodwel, primarul din Barking and Dagenham, a spus că raportul i se pare amuzant, întrucât cartierul său a fost apreciat chiar de regină, care a participat la o sărbătoare populară organizată recent.

Sondajul a fost realizat de site-ul imobiliar Rightmove, care a folosit criterii precum siguranță, vecinătate și facilități.

De cealaltă parte, Richmond upon Thames a fost votat ca cel mai „fericit” cartier al Londrei, în timp ce Yorkshire de Harrogate a fost desemnat cel mai fericit loc din Marea Britanie pentru al treilea an consecutiv.

Iată și topul celor mai „nefericite” locuri din Marea Britanie

1. Barking și Dagenham
2. Hounslow
3. Brent
4. Harrow
5. Newham
6. Tower Hamlets
7. Greenwich
8. Luton
9. Hillingdon
10. Haringey

ziarulromanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *