Asian Dub Foundation, Subcarpați și Niște Băieți se numără printre formațiile care vor cânta la Bucharest GreenSounds, festival care va avea loc în Parcul Herăstrău de vineri până duminică.

Peste 25 de trupe și soliști din țară și din străinătate vor urca pe scenele GreenSounds. Alte nume confirmate sunt The Interrupters, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea, oferind un spațiu mai mare iubitorilor de muzică.

Astfel, la ediția 2015, festivalul va avea o nouă scenă, Second Stage, unde artiști și trupe autohtone de top vor performa în fiecare seară, între concertele de la scena principală. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără că fanii să rateze trupele favorite, informează organizatorii.

În prima zi a festivalului vor concerta pe scena principală trupa de hip-hop fusion Asian Dub Foundation, Subcarpați & Orchestra, ska-punkerii americani The Interrupters, punk-rockerii Niște Băieți. Pe Second Stage vor urca Les Elephants Bizarres, sextetul de reggae-world music Blue Nipple Boy și proiectul de etno-electro Danaga.

Intrarea este liberă.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *