Luxoft Holding, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de dezvoltare software si solutii IT, isi extinde echipa din Romania si angajeaza 20 de specialisti IT in divizia Data Services, dedicata proiectelor din zona financiara. Viitorii angajati se vor alatura astfel echipei de peste 350 de ingineri IT care dezvolta solutii de investment banking pentru clientii din sectorul financiar.

Divizia Data Services ofera solutii tehnologice si asistenta pentru operatiunile globale ale bancilor de investitii, precum activitati de front office, creditare si conformitate legala. Aplicatiile dezvoltate si implementate de catre aceasta divizie faciliteaza distributia strategica a datelor de referinta, care permit eficientizarea operatiunilor clientilor.

In cadrul diviziei Data Services, Luxoft Romania angajeaza specialisti IT pe pozitii de Web Developer, SQL Developer, Business Analyst si Senior Java Developer. Acestea vizeaza competente de lucru cu tehnologii si limbaje IT, precum HTML 5, CSS, MS SQL, Java, Linux si cunostinte avansate de limba engleza.

“Proiectele din zona financiara au inregistrat o dezvoltare sustinuta, drept urmare ritmul angajarilor in echipele dedicate este, de asemenea, in crestere. Estimam ca aceasta tendinta se va pastra si in perioada urmatoare. Obiectivul nostru este de a livra proiectele pe care le dezvoltam pentru clientii nostri actuali, precum si sa atragem noi proiecte in portofoliul nostru”, a declarat Bogdan Pelinescu, director general Luxoft Romania.

In Romania, Luxoft dezvolta solutii software pentru clienti globali din sectorul financiar inca din 2012. Evolutia pozitiva a acestor proiecte se reflecta si in dezvoltarea continua a capitalului uman in cadrul companiei, pe competente si tehnologii specifice.

„Extinderea diviziei Data Services care dezvolta solutii de investment banking va creste capacitatea noastra de a sustine proiecte complexe in zona financiara. Lucram cu ultimele tehnologii din domeniu pentru crearea celor mai bune solutii, care sa ajute clientii nostri sa-si eficientizeze procesele operationale”, a declarat Remus Ciobotaru, Director Divizia Financiara Luxoft Romania.

Luxoft Romania are 1.400 de angajati si este cel de-al treilea centru in cadrul grupului, din acest punct de vedere.

Luxoft a intrat pe piata romaneasca in anul 2008, prin achizitia ITC Networks, una din cele mai mari si mai vechi companii de software de telecomunicatii de pe piata locala. Luxoft Romania are 1.400 de angajati si este cel de-al treilea centru de livrare Luxoft din acest punct de vedere. Compania ofera servicii de inginerie de produs si dezvoltare de aplicatii pentru clienti din domeniile telecom, financiar si auto.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *