Omleta cu somon din: somon, ceapa, ardei gras, oua, lapte, branza, unt.
Ingrediente:
- 300gr somon
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2-3 oua
- 30 ml lapte
- branza rasa
- unt
Mod de preparare:
Spalati, uscati, dezosati si taiati pielea pestelui.
Se taie ceapa si ardeiul gras.
Se taie somonul în bucăți.
Gatiti ceapa, ardeiul si somonul, intr-o tigaie potrivita in care ati topit unt, timp de 2-3 minute.
Bateti oualele si lapte si adaugati in tigaie. Gatiti 2-3 minute p o parte.
Adaugati pe o jumatate de omleta amestecul de peste si legume si presarati branza.
Intoarceti cealalta jumatate de omleta peste branza si acoperiti tigaia cu un capac. Gatiti 1 minut.
Serviti omleta calda.
Sursa: restaurantedelux.ro