O româncă de doar 24 de ani a fost arestată în Germania după ce ar fi omorât cu sânge rece un fermier în vârstă de 75 de ani. Tânăra și-a mărturisit crima, iar investigatorii au arestat-o imediat. Potrivit polițiștilor nemți, românca de 24 de ani ar fi avut antecedente penale. Mai mult, chiar înainte de producerea crimei i-ar fi sustras bătrânului mai mulți bani de pe cardul pe care i-l furase anterior.

În fapt, crima s-a petrecut în data de 4 decembrie, chiar în ziua în care bărbatul în vârstă de 75 de ani ar fi mers la bancă să-și verifice situația contului și să-și declare cardul furat la poliție. Acesta locuia la o fermă din cătunul Egglham din landul Bavaria, Germania, acolo unde se pare că locuia și românca în vârstă de 24 de ani. Atunci când s-a întors de la bancă acasă, bătrânul ar fi fost suprins de tânăra româncă și ar fi fost ucis cu sânge rece de către aceasta. Bărbatul a fost găsit fără suflare în jurul orei 14.00, de către un cunoscut de-al său, scrie Vocea Transilvaniei.

„Bărbatul a murit în urma unui traumatism masiv în zona capului și a gâtului”, arată rezultatele preliminare ale autopsiei comunicate de poliția din Bayern

Marți dimineața, oamenii legii au interogat mai multe persoane, printre care și românca în vârstă de doar 24 de ani, care și-a mărturisit ulterior fapta. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare pentru omor.

Oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a stabili care au fost toate împrejurările în care s-a produs crima oribilă. Cel mai probabil, dacă va fi găsită vinovată, tânăra de 24 de ani își va petrece mulți ani după gratii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *