Chiftele fripte cu mozzarella din: carne, oua, ceapa, mozzarella, nucsoara, chifla, verdeata, ulei, sare, piper, salata.

Ingrediente:Chiftele_fripte_cu_mozzarella

  • 400 g carne tocată
  • 2 ouă
  • 4 cepe
  • 150 g mozzarella
  • 5 g nucşoară răzuită
  • 1 chiflă
  • 1 legătură verdeaţă
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 4-5 frunze de salata

 

Mod de preparare:

Tai mărunt cepele curăţate şi verdeaţa spălată. Inmoi chifla în apă călduţă. Amesteci carnea tocată cu ouăle bătute, ceapa, verdeaţa, chiflele bine scurse, nucşoara, sare şi piper după gust.

Tai mozzarella în felii subţiri. Cu mâinile unse cu ulei, formezi chifteluţe plate, le ungi cu ulei şi le frigi pe grătarul încins.

După ce le întorci pe cealaltă parte, pui pe fiecare chifteluţă câte o felie de mozzarella şi continui să le frigi până când se topeşte brânza.

Aşezi chiftelele pe frunzele de salată, în prealabil spălate şi scurse. Le serveşti imediat, cu o salată de fasole roşie.

Sursa: restaurantedelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.