Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
25 decembrie 2015
Va recomandam sa fiti foarte prudent in tot ce faceti si in discutiile cu prietenii. Aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza, o ruda apropiata s-ar putea sa va dea o importanta suma de bani.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
25 decembrie 2015
Se pare ca nu sunteti intr-o forma prea buna. Nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia! Sunteti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastrati-va calmul! Ar fi bine sa ascultati sugestiile unui membru al familiei.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
25 decembrie 2015
Se anunta o zi tensionata. Nu este exclus sa aveti divergente cu partenerul de viata, pornind de la o investitie importanta. Stapaniti-va impulsivitatea!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
25 decembrie 2015
Dimineata sunteti tentat sa va ocupati de mai multe probleme in acelasi timp. Din cauza nerabdarii, riscati sa va enervati si sa nu mai aveti nici un spor. Va sfatuim sa va ocupati mai mult de activitatile casnice, ca sa evitati un scandal. Dupa-amiaza si seara, va simtiti bine impreuna cu prietenii apropiati

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
25 decembrie 2015
Sunteti indispus pentru ca nu reusiti sa terminati la timp ceea ce v-ati planificat. Starea de nervozitate va poate pune intr-o situatie neplacuta fata de prieteni si de persoana iubita. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra problemelor care nu sufera amanare. Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!

Continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *