Acest fruct DISTRUGE 98% din celulele canceroase – Goya, cunoscut și ca pepenele amar, a fost folosit de-a lungul timpului pentru numeroasele efecte benefice. Fructul este incredibil de sănătos, dar nu se numără printre preferatul oamenilor din cauza gustului foarte amar. Acest pepene crește în zonele calde și umede, în special în America de Sud și Asia.

ACEST FRUCT DISTRUGE 98% DIN CELULELE CANCEROASE

Dr Frank Shallenberger M.D., specializat în tratamente anti-aging și medicină alternativă în Nevada, a descoperit că acest fruct este un tratament eficient în cazurile de cancer pancreatic, scriu cei de lawww.healthyfoodhouse.com.

Medicul susține că pepenele amar inhibă creșterea celulelor canceroase, distrugându-le aproape în întregime. Conform ultimelor cercetări ale acestuia, o soluție de pepene amar de concentrație 5% este cel mai puternic medicament pentru cancerul pancreatic, reducând viabilitatea a două linii de celule canceroase cu 90% și a altor două cu 98%

Efectele acestui fruct au fost testate ulterior la Universitatea din Colorado și rezultatea studiului au arătat că dimensiunile tumorilor pancreatice s-au redus cu 64%.

ACEST FRUCT DISTRUGE 98% DIN CELULELE CANCEROASE

Acest soi de pepene este utilizat și în cazurile de hipertensiune, astm, infecții ale pielii, diabet și probleme stomacale. Fructele Goya sunt bogate în nutrienți, dar sărace în calorii. Abundă în magneziu, mangan, fibre, vitaminele B1, B2, B3 și C, acid folic, zinc și fosfor. În ciuda acestor proprietăți uimitoare, persoanele evită pepenii amari din cauza gustului neplăcut.

 

sursa: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *