Musaca de ciuperci din: cartofi, ciuperci, suc de rosii, usturoi, sare, piper, ulei, cascaval.

Ingrediente:Musaca de ciuperci

  • 8 cartofi
  • 200 o ciuperci gălbiori
  • 300 g ciuperci champignon
  • 5-6 linguri suc de roşii
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi-i fierbi în coajă în apă cu sare. Ii laşi la răcit, îi descojeşti şi-i tai felii. Toci ciupercile şi le căleşti în ulei cu căţeii de usturoi pisaţi, sucul de roşii, sare si piper, după gust.

Ungi o tavă cu ulei, aşezi un strat de cartofi, ciupercile călite şi din nou cartofi. Razi caşcavalul şi dai tava la cuptor până se rumeneşte caşcavalul.

sursa: restaurantedelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.