Salata de pui cu migdale din: piept de pui, ulei, unt, salata verde, capsuni, migdale, miere, otet de vin rosu, sos de soia, usturoi, ghimbir, sare, piper.
Ingrediente salată:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita unt
- 8 cani salata verde, maruntita
- cateva căpșuni, feliate
- 1/4 cana migdale
Ingrediente dressing:
- 1/3 ceasca miere
- 1/3 cană de oțet de vin roșu
- 4 lingurite sos de soia
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1/2 lingurita ghimbir
- 1/4 lingurita sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele pentru dressing intr-un bol.
Se toarnă o parte din sos într-o ceasca. Restul se utilieaza pentru a marina pieptul de pui.
Gatiti carnea de pui marinata in unt si ulei incalzite.
Scurgeti excesul de grasime si adaugati salata pe care o gatiti 1 minut, pana se inmoaie.
Adăugați salata verde intr-un castron. Incorporati piept de pui, migdale si capsuni.
Stropiti cu restul de sos si servita salata imediat.
sursa: restaurantedelux.ro