Mancare de fasole cu coada de porc din: fasole, coada de porc, sos worcestershire, apa, supa de pui, ceapa, zahar brun, mustar, melasa, ketchup, ienibahar, nucsoara, ardei iute, otet de mere.
Ingrediente:
- 2 cesti fasole
- 400gr coada de porc, taiata bucati, prefiarta
- 1 lingura sos Worcestershire
- 2 cesti de apa
- 3 ceasca supa de pui
- 1 ceapa
- 1 lingura de zahar brun
- 1/2 linguriță muștar
- 1/4 cană de melasă
- 1/2 ceasca ketchup
- 8-10 boabe ienibahar
- 1/4 linguriță nucșoară
- 1/2 ardei iute
- 2 linguri de oțet de cidru de mere
Mod de preparare:
Într-o oală mare la foc mic, se adaugă bucățile de cozi de porc și ceapa si gatiti timp de 3-5 minute.
Adaugati toate condimentele si ardei iute.
Incorporati fasolea si restul ingredientelor, apoi aduceti la fierbere.
Amestecati
Fierbeti la foc mic 3 ore, amestecand ocazional.
Lasati sa se odihneasca.
Serviti preparatul cald.
sursa: restaurantdelux.ro