Mancare de fasole cu coada de porc din: fasole, coada de porc, sos worcestershire, apa, supa de pui, ceapa, zahar brun, mustar, melasa, ketchup, ienibahar, nucsoara, ardei iute, otet de mere.

Ingrediente: 

  • 2 cesti fasole
  • 400gr coada de porc, taiata bucati, prefiarta
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 2 cesti de apa
  • 3 ceasca supa de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de zahar brun
  • 1/2 linguriță muștar
  • 1/4 cană de melasă
  • 1/2 ceasca ketchup
  • 8-10 boabe ienibahar
  • 1/4 linguriță nucșoară
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri de oțet de cidru de mere

Mod de preparare:

Într-o oală mare la foc mic, se adaugă bucățile de cozi de porc și ceapa si gatiti timp de 3-5 minute.

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc

Adaugati toate condimentele si ardei iute.
Incorporati fasolea si restul ingredientelor, apoi aduceti la fierbere.

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_02

Amestecati

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_03
Fierbeti la foc mic 3 ore, amestecand ocazional.

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_04

Lasati sa se odihneasca.

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_05

Serviti preparatul cald.

Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_06

 

sursa: restaurantdelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.