Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
11 ianuarie 2016
Nu va sfatuim sa va faceti un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neasteptate, veti fi nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti mai multe drumuri scurte in interes profesional si sa ajungeti tarziu acasa, spre nemultumirea partenerului de viata.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
11 ianuarie 2016
Inca de dimineata sunteti irascibil si riscati sa tensionati relatiile cu prietenii si atmosfera in familie. Ideile dumneavoastra nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru ca nu reusiti sa le prezentati intr-un mod convingator. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta din familie!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
11 ianuarie 2016
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti certat de seful ierarhic pentru ca nu ati reusit sa finalizati o lucrare la termen. Se pare ca nu dumneavoastra sunteti vinovat de intarziere, ci deficientele de comunicare cu colegii de serviciu. Incercati sa-i explicati sefului cu calm! Cu ajutorul unei persoane cu experienta, reusiti sa rezolvati problema.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
11 ianuarie 2016
Va concentrati intreaga atentie asupra unei afaceri promitatoare si neglijati relatiile sentimentale. Partenerul de viata va reproseaza ca neglijati familia. De asemenea, intentionati sa va eschivati de la o intalnire cu prietenii, pentru a va dedica aceleiasi afaceri. Ar fi bine sa va faceti putin timp si pentru cei apropiati.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
11 ianuarie 2016
Este posibil sa va confruntati cu probleme de natura sentimentala, care va indispun si va cam descurajeaza. Nu este cazul sa “depuneti armele”! Dupa o discutie cu persoana iubita, reusiti sa clarificati neintelegerile. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unui prieten cu experienta, care va ajuta sa rezolvati o problema financiara.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
11 ianuarie 2016
Sunteti iritat si nu reusiti sa va stapaniti nervozitatea din cauza unei vesti neplacute pe care o primiti de la persoana iubita. Riscati sa provocati dispute verbale cu cei din jur. Temperati-va atitudinea agresiva fata de prieteni si familie! In caz contrar, veti avea de pierdut.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *