O româncă de 38 de ani, Carmen Vasilica a fost găsită carbonizată duminică 10 ianuarie pe via San Salvatoretto, o stradă rurală de lângă Fonte Nuova, localitate la nord-est de Roma. Cadavrul a fost găsit într-un container de la un club de echitaţie administrat de un italian. Femeia şi soţul ei, de 49 de ani, erau paznici ai zonei şi trăiau în acea locuinţă improvizată pe care incendiul a distrus-o în totalitate.

Partenerul de viaţă a fost cel care a dat alarma duminică dimineaţă la 9 când deja flăcările erau stinse. Bărbatul a fost interogat de carabinieri. Medicul legist a examinat resturile de nerecunoscut ale femeii, însă vor trebui aşteptate rezultatele autopsiei pentru a se şti cum a murit.

Nu este exclusă nicio pistă, inclusiv cea a unei morţi violente. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor incendiului şi a locului în care se afla partenerul femeii când a izbucnit incendiul. Există multe lucruri neclare.

Potrivit Roma Today, incendiul ar fi izbucnit cu o seară înainte.Bărbatul a încercat să stingă flăcările, dar nu a reuşit. Apoi s-a dus să se culce, fără să alerteze pe nimeni, apoi abia a doua zi l-a chemat pe proprietariul clubului, căruia i-a arătat cadavrul: “Este corpul soţiei mele”.

A fost dispus examenul ADN pentru a se stabili dacă victima este într-adevăr Carmen Vasilica. Investigatorii nu exclud nicio pistă. Bărbatul poate fi acuzat de omisiune de prim ajutor, dar este posibil să fie acuzat şi de omor.

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *