Silvana Lovin are 29 de ani și s-a născut în România, dar s-a făcut remarcată în Australia. Este actriță și fotomodel de succes. Ea a fost descrisă de criticii de modă ca fiind ”O zeiță exotică, un model care arată perfect în toate pozele și este chiar mai frumoasă în realitate.”

 

În 1999 a devenit imaginea Festivalului de modă din Melbourne, iar de atunci a dominat cele mai prestigioase podiumuri din întreaga lume. Silvana a lucrat în New York, Los Angeles, Panama, Auckland, Singapore, Shanghai, London și Hong Kong și a realizat cataloage pentru branduri ca Oscar Del La Renta, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Versace, D&G, Gucci, Hugo Boss & Chanel.

 

Silvana Lovin

 

Silvana s-a remarcat și în lumea cinematografiei. Frumoasa româncă a jucat în The Muppets Most Wanted, PINBALL, The Beast și în serialul american Wilfred.

 

Silvana Lovin

 

În 2013 s-a căsătorit cu tenismanul australian Mark Philippoussis și au împreună un băiețel pe nume Nicholas. După ce a devenit mamă, Silvana a fost numită Ambasador al produselor cosmetice organice pentru bebeluși, AROMABABY.

 

În timpul liber, Silvana se dedică liniei vestimentare masculine PHLIP deținută de soțul ei, dansează, pictează, face surffing și …. joacă tenis.

 

sursa: http://www.stiridiaspora.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *