Skip to content

UN ELEV ROMÂN DE GENIU VA LUCRA PENTRU COMPANIA FACEBOOK!

Românul este actualmente posesorul a câteva medalii de aur câștigate la Olimpiadele Internaționale

Rareș Buhai un olimpic de excepție

Școala românească și profesorii români continuă să promoveze și lanseze pe orbita marilor universități cei mai merituoși elevi. Potrivit România TV, unul din cei mai silitori elevi ai noii generații, multiplu medaliat la Olimpiadele Internaționale de Informatică este curtat de colosul Facebook, pentru care are toate şansele să lucreze foarte mult timp de acum încolo.

Rareș Buhai originar din Bistrița a câștigat de-a lungul carierei lui de elev numeroase medalii la Olimpiadele Internaționale de profil, fapt ce i-a adus o faimă consistentă pe piața IT internațională.În palmaresul său se mai află printre altele dorința de înregimentare de către celebrele universități de la Harvard și respectiv Mit.

Rareș a primit înainte de sărbători o veste nemaipomenit de bună, potrivit căreia pe parcursul întregului sezon de vară a anului 2016 va avea şansa de a lucra pentru cei de la Facebook. Rareș Buhai este în momentul de față unul din studenți de vază aMassachuttets Institute of Tehnology, una din cele mai reputate universități din străinătate.

Genialul elev român a declarat că din curiozitate a aplicat pentru una din pozițiile existente în portofoliul gigantului Facebook. Probele și interviurile la care a fost supus, au fost destul de solicitante însă datorită dexterității acumulate de-a lungul timpului a reușit să treacă peste toate dificultățile și să fie înregimentat de team-ul internațional pe postul de software engineer, una din pozițiile râvnite de mii de candidați.

Pentru început elevul român va lucra sezonier pe o perioadă de maximum trei luni în campusul Menlo Park la Headquarters.În funcție de randamentul de care va da dovadă Rareș Buhai, ar putea continua să lucreze pe perioadă ndeterminată.

Revenind la România putem consemna că Rareș este absolventul Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița pentru care a câștigat an de an medalia de au la Olimpiadele Internaționale de Informatică și totodată tot ce a putut fi câștigat la Balcaniade și alte întreceri de profil din țară sau la nivel european.

sursa: http://ro.blastingnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *