Marshall Griffin, pompier de meserie, s-a gândit să fie cât se poate de original cu cererea în căsătorie. Aşa că i-a cerut iubitei sale, românca Lia Lubanovici, să vină la staţia de pompieri a orasului, ca să fie martoră la un exerciţiu în caz de incendiu, potrivit România TV.

În timp ce românca urmărea de pe margine întreaga intervenţie simulată, iubitul ei strigă “Foc”, iar în momentul următor, de pe acoperiş, apare afişul prin care o cere în căsătorie. Copleşită de emoţii, românca îşi îmbrăţişează iubitul, semn că acceptă să-şi petreacă viaţa alături de el.

“La sfârşitul clipului am început să plâng din nou, pentru că m-a întrebat dacă mai vreau o surpriză şi, când m-am intors, surorile mele erau acolo. Toată lumea ştia, în afara de mine. A fost excepţional, mai bine de atât nu se putea”, a  povestit Lia.
Lia este fiica deputatului român Mircea Lubanovici şi a crescut peste Ocean. În vârstă de 30 de ani, frumoasa româncă a reprezentat anul trecut statul Washington la un concurs de Miss. Cu Marshall este împreună de peste doi ani, iar socrul mic este cât se poate de fericit.

În doar trei zile, filmarea cu cererea în căsătorie a strâns peste 130 de mii de vizualizări şi a fost difuzată de mai multe televiziuni americane.

sursa: romaniatv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *