Nu la mult timp înaintea începerii campaniei electorale pentru primarii și consiliile locale, românul încă își păstrează frica de a nu fi furat la alegeri. Asta pentru că este deja o idee foarte bine implementată în gândirea omului de rând și dovedită. Astfel, dacă președintele în exercițiu al românilor nu va lua măsuri drastice, și popularitatea lui va atinge cote derizorii, la fel ca și partidul (PNL) care i-a organizat campania electorală și care a ajuns acum la nu mai mult de 15-16 la sută din votul electoratului.

Astfel, omul de la butoane, cel care a reușit să manevreze campania electorală aproape la fel de bine ca și Baconschi, șeful STS Marcel Opriș ar trebui schimbat imediat din funcție. Astfel, ar fi redată în mare parte și credibilitatea populației în acest serviciu, asta doar dacă în locul lui Opriș va fi numit un profesionist.

Dacă Opriș a fost făcut de Băsescu directorul STS în aceeași ședință a CSAT în care se discuta că epidemia de rujeolă (7 decembrie 2005) a ajuns la maximul admis, nu ne mai mirăm de ce este menținut în funcție și de ce au dispărut inclusiv de pe pagina de Wikipedia toate materialele din presă cât de cât negative la adresa domniei sale.

 

citeste mai multe pe : gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *