Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
27 ianuarie 2016
Nu este momentul sa incepeti activitati dificile, pentru ca va lipseste simtul practic. Ar fi bine sa nu luati nici o initiativa la serviciu sau in afaceri. S-ar putea sa nu fiti prea inspirat.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
27 ianuarie 2016
Dimineata sunteti putin confuz, motiv pentru care s-ar putea sa nu va faceti inteles prea usor. Va sfatuim sa va ordonati ideile. Daca doriti sa cumparati ceva de valoare, nu incercati sa-i faceti partenerului de viata o surpriza! Sfatuiti-va inainte de a da banii!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
27 ianuarie 2016
Desi va simtiti in forma, s-ar putea sa descoperiti ca nu prea aveti spor si ca nu va reuseste mai nimic. Astazi nu prea sunteti realist. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile, pentru ca riscati sa provocati discutii aprinse.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
27 ianuarie 2016
Primiti o suma importanta de la o persoana mai in varsta din familie si incepeti sa va faceti planuri. Ar fi bine sa nu va pripiti, pentru ca va lipseste simtul practic si s-ar putea sa suferiti un esec. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
27 ianuarie 2016
Dimineata s-ar putea sa aveti probleme la serviciu daca nu reusiti sa va concentrati. Va sfatuim sa nu va amestecati in barfele celor din jur, pentru ca mai tarziu riscati sa aveti discutii. Dupa-amiaza va reveniti. Nu este exclus sa petreceti o seara romantica.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
27 ianuarie 2016
In prima parte a zilei sunteti confuz si indispus. Va recomandam sa nu va asumati riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt minime. Daca aveti ocazia sa va relaxati intr-un fel sau altul, nu stati pe ganduri! Ar fi bine sa va menajati sanatatea.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *