Rulouri cu mere

Rulouri cu mere

Sincer, cand am luat prima inghititura… M-am gandit, “cum poate ceva atat de usor de facut se aiba un gust atat de minunat?” In mai putin de 30 de minute, aveti gata aceste rulouri cu mere, perfecte pentru orice ocazie.

Cum mi-a venit ideea sa fac rulouri cu mere?

Ma uitam printr-o carte de bucate si am dat peste o reteta in acest gen. De cate ori gasesc o reteta pe care vreau sa o fac, tot timpul incerc sa fac diferite combinatii ale ei si sa o adaptez in felul meu.
Cum pregatim aceste rulouri cu mere? Incepem prin a aseza o foaie de copt in tava care va merge la cuptor.  Lucram direct in tava, sa nu fie nevoie sa plimbam rulourile de pe masa de lucru in tava. Asa ne asiguram ca raman frumoase.

Asezam aici aluatul taiat in forma de triunghiuri. Presaram un amestec din zahar brun si scortisoara pe bucatile de aluat. Apoi punem cateva nuci pe fiecare si cate o felie de mar. Felia de mar va fi mai intai “imbaiata” in unt topit. Puteti sa indepartati coaja marului. Eu am preferat sa o las.

Rulouri cu mere

Rulati… Apoi coaceti timp de 10 – 12 minute pana devin galben-aurii. Cat de simplu, nu? Rulouri cu mar, rapid si delicios!

Rulouri cu mere

 

citeste mai multe pe: goodfood-recipe.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *