Care ar fi slujba ideală a unui fan de fotbal? Unul dintre românii din Londra a descoperit-o și drept urmare este unul din oamenii care abia așteaptă să-și înceapă săptămâna de lucru. Mai mult, este unul din puținii angajați pe care poți să-i auzi spunând că se bucură să facă ore suplimentare. Renato Costache lucrează în prezent ca și „football watcher” (analist de fotbal), unde face ceea ce alții pot face doar în timpul liber.

Ce oferă mai mare plăcere unui împătimit al fotbalului, decât să se uite la meciuri de fotbal și să fie plătit pentru asta? Dar a avut un job și mai interesant, dacă puteți crede. Postul de „odd compiler” (creator / compilator de cote) presupune stabilirea cotelor de pariuri sportive pentru împătimiții acestui fel de joc de noroc. Românul a lucrat aproape doi ani la „meșterirea” cotelor, stabilind astfel cât poate un parior să câștige ghicind cele mai probabile sau improbabile rezultate.

Ca majoritatea bărbaților români din UK, Renato a început, acum șapte ani, să lucreze în construcții. Dar el este printre cei care s-au desprins de acest domeniu, intrând în palpitanta lume a pariurilor sportive.

 

citeste mai multe pe diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *