Prajitura cu lamaie LEMON IMPOSSIBLE

Prajitura cu lamaie LEMON IMPOSSIBLE

Prajitura cu lamaie Lemon Impossible este ceea ce va veti dori tot timpul. Este o reteta incredibil de usoara. Iar combinatia de lamaie si cocos o face pur si simplu minunata!

Pentru cei care nu ati gustat o prajitura cu lamaie Lemon Impossible, este un MUST TRY. In cateva cuvinte, este un fel de sarlota de ou. Cand se coace, isi formeaza propria crusta dedesubt (care seamana cu textura de patiserie). In timpul coacerii, cocosul se ridica la suprafata formand stratul fragil deasupra. Pentru aceasta reteta, am aruncat o rafala de lamaie inauntru. Nu este o aroma coplesitoare. E mai mult o savoare care danseaza dragut pe langa cocos si care ii mai ia din dulceata prajiturii. Una peste alta, este un balans gentil de gusturi.

Dupa ce pragatiti Prajitura cu lamaie LEMON IMPOSSIBLE, este bine sa o lasati sa se raceasca peste noapte. A doua zi va fi tocmai buna de feliat, odata ce savorile se combina. Daca incercati sa o taiati cat este calda, veti face numai mizerie si nu veti savura cu adevarat aceasta prajitura… imposibila.

 

citeste mai multe pe: goodfood-recipe.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *