5 semne care ar putea indica un cancer – Anumite semne – oboseală, dureri, sângerări – , pe care le pui pe seama stresului zilnic, ar putea fi semnele unui început de cancer. Ține cont de semnalele pe care corpul ți le trimite și du-te la un control!

5 SEMNE CARE AR PUTEA INDICA UN CANCER

5 semne care ar putea indica un cancer5 semne care ar putea indica un cancer – Slăbești dintr-o dată, fără motiv

Începi să slăbești dintr-o dată, peste 5 kg,  fără să faci un efort special pentru asta. În loc să te bucuri, ar fi bine să te duci la un specialist. Diversele forme de cancer – de colon, pancreatic – împiedică asimilarea substanțelor nutritive. E un semnal de alarmă!

5 semne care ar putea indica un cancer – Ți-ai pierit apetitul

Dacă înainte devorai o pizza întreagă, acum abia te mai atingi de o felie – și te saturi imediat. E cazul să te alarmezi dacă lipsa de apetit e însoțită de dureri de bură, balonare și crampe abdominale.

5 semne care ar putea indica un cancer – Ești permanent obosită

Ai o senzație de permanentă oboseală. Chiar dacă dormi numărul indicat de ore, te trezești tot obosită, fără chef, fără vlagă. Nu reușești să te energizezi nici cu suplimente cu magneziu, nici cu cafea. Ține cont de faptul că oboseala este un simptom frecvent al cancerului – și du-te la un specialist!

5 semne care ar putea indica un cancer – Ai sângerări între menstre

Sângerările vaginale între menstre sau după menopauză sunt un semn că trebuie să consulți un ginecolog. Poate fi o dereglare hormonală – sau un început de cancer uterin. Sângerarea rectală poate fi și semn că suferi de hemoroizi, dar poate indica și un cancer la colon. Un consult medical e obligatoriu.

5 semne care ar putea indica un cancer – Ai febră

Dacă ai o stare febrilă permanentă, cu „vârfuri” după-amiaza și seara, e cazul să mergi la doctor. Nu minimaliza fenomenul, spunându-ți că temperatura nu-i mare, fiindcă poate indica prezența unei tumori în organism.

 

sursa: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *