Un român în vârstă de 20 de ani a fost descoperit de poliţiştii din Vama Nădlac, după ce a călătorit peste o mie de kilometri, împuşcat în cap şi în picior.

Un tânăr de 20 ani a fost adus cu maşina, sâmbătă noaptea – din Italia până la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – împuşcat în mandibulă şi în picior. Chirurgii arădeni au extras două proiectile de 9 mm din corpul victimei.

Potrivit aradon.ro, tânărul a călătorit peste o mie de kilometri cu cele două plăgi împuşcate. A venit de la Brescia până în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, sângerând, după ce a fost împuşcat, în Italia, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de cetăţeni români.

Potrivit primelor informaţii obţinute de autorităţile române, victima, un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Galaţi, imediat după ce a fost rănită, a fost urcată într-un autoturism de către un prieten şi adusă până în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Aici, bărbatul a fost preluat de apropiaţi şi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Tânărul – care a ajuns cu anemie la unitatea medicală din cauza pierderii de sânge – a fost operat de urgenţă, chirurgii arădeni extrăgându-i cele două proiectile şi salvându-i viaţa. Unul dintre proiectile i-a trecut prin mandibulă şi s-a oprit în muşchiul sternocleidomastoidian, iar celălalt i-a trecut prin genunchiul stâng, prin canalul femural. Starea victimei este stabilă.

sursa: romaniatv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *